Poštovani direktore,

Čast mi je i zadovoljstvo što Vas, Vaše učenike i nastavnike mogu pozvati da učestvujete na XII festivalu rada srednjih tehničkih i stručnih škola Bosne i Hercegovine koji će se održati u LUKAVCU 18.04.2020. godine.

Ovo je dvanaesti  put nakon Brčkog, Gračanice, Tešnja, Doboja, Goražda, Livna, Gradačca, Živinica, Hadžića, Zenice i Bužima da se takmiče i druže učenici i nastavnici iz cijele BiH.

S obzirom da festivale podržavaju i Ministarstvo obrazovanja, nauke, kulture i sporta FBiH i Ministarstvo prosvjete i kulture RS znak je da smo na pravom putu, da radimo prave stvari za dobrobit cijele društvene zajednice.

Učestvovanjem na Festivalu rada imamo priliku da vidimo koliko su napredovali drugi, gdje smo mi i šta je nama činiti na poboljšanju vlastitih uslova rada koristeći iskustva drugih škola.

Ovom prilikom obavještavam Vas da ćemo sve informacije isključivo slati elektronskom poštom  školi ili osobi koju zadužite za pripremu učenika za učešće na festivalu rada. Sve povratne informacije od škole prema organizatoru slati isključivo tehničkom sekretaru XII festivala rada na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. . Sve informacije o Festivalu rada možete naći i na našoj stranici www.festival-rada.ba .

Sve informacije vezane za organizaciju XII festivala rada možete dobiti od predsjednika Udruženja na telefon 061 720 924 ili tehničkog sekretara na telefon 062 914 045.

Napomena: Organizator festivala rada obezbijediće smještaj samo za učenike takmičare u stručnim zvanjima i zanimanjima  i samo za dva učenika zadužena za izložbu radova.

U nadi da ćemo se u Lukavcu okupiti u većem broju nego u Bužimu, srdačno Vas pozdravljam i želim Vam svako dobro.

 

U nastavku možete preuzeti:

  1. Propozicije XII festivala rada
  2. Propozicije za film i fotografiju
  3. Prijavu za učešće na XII festivalu rada
  4. Prijavu za film
  5. Program i satnicu Festivala rada
  6. Spisak stručnih zvanja i zanimanja u kojima će se održati takmičenje.

Interaktivna mapa učesnika IX Festivala rada Hadžići 2017

Go to top